Om företaget

Våra medarbetare har rätt kompetens för de olika ekonomitjänsterna. I redovisningsarbetet krävs noggrannhet, ett effektivt hanterande och uppdaterade kunskaper inom redovisning och moms. I bokslut, årsredovisning och deklarationsarbetet krävs även uppdatering inom årsredovisningsfrågor samt ständigt uppdaterade skattekunskaper. I ekonomistyrningen och företagsrådgivningen krävs förståelse för kundens verksamhet och god analytisk förmåga.

De programvaror som vi har erfarenhet av är Fortnox, Briljant, Hansa, Visma Spcs, Visma Compact, Monitor, Hogia, Norstedts, Microsoft Dynamics NAV m.fl.

Vi ingår i Srfkonsulterna

Vi är utbildade civilekonomer och redovisningskonsulter och har mångårig erfarenhet av inom ekonomitjänsterna. Vi tillhör Sveriges ledande organisation för auktoriserade redovisningskonsulter, Srfkonsulternas förbund, vilket gör att vi har möjlighet att skriva bokslutsberättelse åt våra kunder.

 

För dig som företagare och för en mindre organisation kan det vara svårt att ha de uppdaterade kunskaper inom ekonomitjänsterna som krävs. Med vår kompetens och våra dokumenterade rutiner ger vi dig som kund en trygg och säker ekonomi.